Individuele coaching

Herken je dit?

Je staat voor een keuze of een keerpunt, maar je weet niet waar het heen moet. Je blijft maar twijfelen en piekeren.
Of je zit al een tijd niet lekker in je vel, maar je weet niet wat je moet doen om dat te veranderen.

Iedereen komt op keerpunten in zijn leven. Soms doorloop je die soepel en weet je wat je te doen staat, maar soms ook niet. Dan lijkt het twijfelen eindeloos te duren. Het voelt of je blijft hangen en daar word je onrustig van. En ongelukkig.

Dan kan individuele coaching iets voor jou zijn.

Wat levert het je op?

  • Je krijgt inzicht in wat er speelt. Bij jezelf en over de situatie waarin je je bevindt.
  • Er komt beweging in je situatie. En in hoe je je voelt.
  • Je ervaart ruimte. In je hoofd, je hart en je leven.
  • Je versnelt het proces dat je aan het doorlopen bent, met individuele aandacht, respect en liefde voor jou tempo en voor wie jij bent.

We focussen tijdens ons samenzijn niet op wat je moet kiezen, maar we verzamelen en ordenen de informatie die in je hoofd, lijf en hart beschikbaar is. We leggen het naast elkaar zodat je er eens rustig naar kunt kijken en het kan doorvoelen. Met die informatie ontvouwt zich als vanzelf wat je te doen staat. Je weet meer dan je denkt!

Voor wie?

Wij zijn een match wanneer:

  • Jij van jezelf niet gemakkelijk zegt dat je een probleem hebt, maar weleens vast draait in je eigen patronen, ideeen en gewoontes.
  • Jij nooit stil zit. Als voor jou leren en reflecteren net zo gewoon zijn als ’s avonds tanden poetsen.
  • Je durft te kijken met meer dan alleen je ogen. Je lijf, je hart en je onbewuste mogen een stem krijgen. Om daarna te kunnen erkennen wat er is, zonder te denken in problemen.
  • Je op zoek bent naar kortdurende coaching die je dat zetje in de rug geeft om weer zelf verder te kunnen.

Praktisch

  • Wanneer je denkt dat wij een match zouden kunnen hebben, bel of mail me dan gerust. We kunnen direct kennis maken aan de telefoon of we maken een telefonische afspraak om dat te doen. Vrijblijvend natuurlijk.

Wanneer we inschatten dat er een match is, plannen we een eerste gesprek. Voorafgaand aan dat gesprek vul je een intakeformulier in. Aan het einde van het eerste gesprek, bepalen we samen of er een vervolg komt. Ook schatten we dan samen in hoeveel sessies we daarvoor nodig denken te hebben. Mijn trajecten kenmerken zich door “kort-maar-krachtig”, dus de duur van een coachtraject varieert van 1 tot 5 gesprekken.

  • Coachsessies vinden plaats in mijn coachruimte of op een door jou gewenste locatie. We kunnen in het geval dat wenselijk of passend is, uitwijken naar een alternatieve plaats/ruimte.

Bel of mail me gerust, ook als je twijfelt 😉